Brillenkoord hip

Brillenkoorden zijn er in alle soorten en maten, je ziet ze terug op festivals, feesten, verjaardagen maar ook op dagelijkse gelegenheden als vergaderingen! Brillenkoord hip!

Hoe handig is het dat als u uw bril afdoet, hij niet valt maar aan uw lichaam blijft hangen. Even snel wat te drinken aanpakken, even snel op de foto zonder bril, de zonnebril afdoen bij het rijden door een tunnel, overal zijn er momenten waarbij de zonnebril even gauw af moet. Opbergen hoeft dan niet!

 

zilver, sunnycord, metaal, hippe

De trendy collectie van www.brillenkoord.nl wordt ook wel brillenkoord hip genoemd! Dit komt door de vrolijke, kleurrijke en frisse variatie van brillenkoorden die op de site verkrijgbaar zijn. Benieuwd naar de hippe brillenkoorden van www.brillenkoord.nl? Typ in de zoekmodus: ‘brillenkoord hip’ en u vindt een varierend aanbod van trendy brillenkoorden voor elke gelegenheid!

Brillenkoord, vintage, hip

Zonnebrillen zijn er tegenwoordig in verschillende kleuren, toch hebben veel brillendragers standaard kleuren als zwart, wit of zilver. Het brillenkoord kan gezien worden als een modeaccessoire, waardoor u uw outfit mede af kan stemmen op uw brillenkoord! Zonnebril hip, brillenkoord hip, u hip!

Share this post
  , , , , , ,


Geen producten in uw winkelwagen