Brillenkoord Watersport

Bent u een sportieve en brildragende watersporter? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij tonen waarde aan elk type brildrager, daarom hebben wij speciaal voor u Brillenkoord Watersport! Deze drijvende brillenkoorden zijn absoluut geschikt voor elke watersport.

Brillenkoord Watersport is zo ontworpen dat er geen mogelijkheid is dat u uw bril of zonnebril op de bodem van het water moet gaan zoeken. Het drijvende brillenkoord blijft bevestigd aan de bril of zonnebril waardoor het gemakkelijk terug te vinden is!

U herkent het wel, u draagt een zonnebril of bril tegen de zon of voor beter zicht. Hoe handig is het dan dat uw bril om uw nek blijft hangen mocht uw bril van uw hoofd afvallen? Wij van brillenkoord.nl weten wat belangrijk is voor elke watersporter. Brillenkoord Watersport is gericht op elke watersport, zoals: zeilen, windsurfen, surfen, varen, waterskiën en wakeboarden.

Brillenkoord Floating Flex

Naast onze drijvende brillenkoorden beschikken wij over meer sportbrillenkoorden! Deze zijn ontworpen voor de sporter, dit ziet u terug doordat deze brillenkoorden bijvoorbeeld strakker om het hoofd zitten. Hierdoor blijft de bril altijd op dezelfde positie wat het sporten uiteraard gemakkelijker maakt. Elk brillenkoord op onze site is voorzien van een productfilmpje, waardoor u een gedetailleerde weergave van het product ziet!

Mocht uw zonnebril met uw brillenkoord watersport alsnog van uw hoofd afvallen, hebben wij speciale drijvende brillenkoorden. Op onze site heeft u de keuze uit drie verschillende ontwerpen brillenkoord watersport, die ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Opzoek naar een opvallend en drijvend brillenkoord? Dan is Brillenkoord Floating Flex ideaal, dit drijvende brillenkoord is leverbaar in: blauw, fluoriserend rood, geel, neon, oranje en zwart. Deze opvallende kleuren zorgen ervoor dat u uw brillenkoord altijd zal terugvinden. Nieuwsgierig naar dit brillenkoord? Klik op onderstaande button!

Drijvend Brillenkoord - Zwart

Brillenkoord Watersport is gericht op de sportieve brildrager, die waarde hecht aan kwalitatief sterke brillenkoorden die een drijvend vermogen hebben! Voorkom dat uw bril naar de bodem zinkt, met een brillenkoord watersport van www.brillenkoord.nl!

Share this post
  , , , , ,


Geen producten in uw winkelwagen