Verzending en retour

Uw bestelling wordt door ons verstuurd met PostNL (indien Nederland) als brievenbuspakket. Afhankelijk van uw woonplaats, wordt er binnen 48 uur geleverd*. Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade tijdens het vervoer, dit kunt u zelf rechtstreeks afhandelen met PostNL. De verzending is franco v.a. 20 euro orderwaarde. Bij elke verzending wordt het product inclusief de pakbon verzonden.

De verzending buiten Nederland wordt verricht door PostNL en voor schades en vermissing dient u met deze (internationale) partij contact op te nemen. De duur van de verzending bedraagt in het algemeen 2 tot 5 werkdagen. Helaas duurt het in de meest extreme gevallen 10 werkdagen. Mocht het dan niet binnen zijn, laat het ons dan weten via de email.

*De levertijd wordt verlengd indien het buiten Nederland betreft. De zending wordt aangeboden als poststuk, feestdagen & weekenden hebben invloed op de levertijd. De 48 uur is daarom indicatief voor 95% van de gevallen.

Snellere levering

Wij bieden ook een levering aan met de DPD. Indien voor 14:00 uur besteld, wordt de order de volgende dag bezorgd door de DPD met een tracking code.

Retour

Indien het product retour wordt gestuurd, moet u de volgende stappen ondernemen.
– Meld het aan onze klantenservice dat u het product wilt retourneren, dit is mogelijk binnen 14 dagen na aankoop. Vermeld hierbij altijd uw IBAN waarop het bedrag retour kan worden overgemaakt.
– Stuur het product in een  gefrankeerde envelop of per postpakket naar het volgende adres:
Brillenkoord
Referentie: uw ordernummer **
Satellietbaan 10 K/L
2181 MH Hillegom

Let op, de retourkosten komen voor de rekening van de klant.

Zodra het product in juiste orde is ontvangen, zal er direct worden overgegaan tot retournering van het bedrag. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen uw geld te retourneren. 

** Indien producten worden verstuurd, zonder de juiste referenties of pakbon kan er niet tot uitbetaling worden overgegaan.

Geen producten in uw winkelwagen